Restoran Royal Piazza – mesto dobre hrane

restoran piazza ketering

Restoran Royal Piazza je elitni ugostiteljski objekat koji se nalazi u centru Beograda u Ustaničkoj ulici broj 12a, u neposrednoj blizini Specijalnog suda, Vatrogasne stanice i Doma zdravlja Voždovac. Pozicija restorana, luksuzno uredjen prostor, kao i visoki ugostiteljski standardi čine restoran Royal Piazza jednim od najpoželjnijih mesta u gradu za uživanje u dobroj hrani i dobrom provodu.

Ono što restoran Royal Piazza odvaja od drugih restorana je njegova trostruka funkcija. Preko dana u našem restoranu sa samoposluživanjem možete uživati u ukusnim i raznovrsnim obrocima. U popodnevnim satima očekujemo vas na istom mestu u našem „a la carte" restoranu, dok smo u večernjim satima u našem klubu za vas osmislili puno dobre zabave i druženja uz popularne muzičke bendove.

Pored toga, bavimo se organizacijom svih vrsta privatnih i poslovnih proslava. Površina restorana je 400 m2, kapaciteta do 100 mesta za sedenje. Restoran je opremljen audio razglasom, wireless internetom, centralnom klimom, kao i svim drugim neophodnim tehničkim priključcima. Takodje, restoran ima i alarmni i protivpožarni sistem, kao i veliki parking.

Pozivamo vas da dodjete da uživate u dobroj hrani i dobrom provodu.