Pravilnom ishranom do boljih poslovnih rezultata

obroci za zaposlene naslovna

Ukoliko želite da vaši radnici budu puni energije i dobro obavljaju svoj posao Royal Piazza ketering vam nudi obroke za zaposlene koji svojim hranjivim vrednostima podižu energiju i dobro raspoloženje i time doprinose povećanju radne produktivnosti i postizanju boljih poslovnih rezultata.

Ishrana na poslu postala je veoma aktuelno pitanje obzirom da se vreme provedeno na poslu produžava a sam posao postaje sve stresniji. Sve to utiče na produktivnost zaposlenih i ostvarivanje poslovnih ciljeva. Bez obzira da li je u pitanju fizički ili intelektualni rad, da bi se posao dobro obavio potrebno je obezbediti adekvatnu ishranu zaposlenima. Energetski i nutritivno izbalansirana kvalitena hrana omogućava bolje obavljanje poslovnih zadataka i smanjuje stres kod zaposlenih.

Činjenica je da se kod nas radnici uglavnom loše hrane. To je obično brza hrana, nezdrave grickalice ili u najgorem slučaju propuštanje obroka do povratka kući. Ovakav način ishrane može dovesti do pada koncentracije i radnog elana. Na duže staze može doći i do pojave bolesti i odsustvovanja sa posla što opet remeti postizanje postavljenih poslovnih ciljeva.

Još jedna bitna okolnost koja povećava radnu produktivnost jeste i subjektivni osećaj sopstvene vrednosti i poštovanja koji se javlja kod zaposlenih ukoliko su im obezbedjeni kvalitetni i ukusni obroci. Tako je recimo Britanski institut za javno zdravje izneo niz činjenica koje govore u prilog povećanja radnog učinka i poslovnih rezultata usled pravilne i zdrave ishrane zaposlenih. Nakon sprovedenog istraživanja svi radnici kojima su poslodavci obezbedjivali zdrave obroke izjavili su da se mnogo bolje osećaju na poslu, da je radna atmosvera pozitivnija i da su njihovi medjusobni odnosi značajno poboljšani.

Imajući u vidu sve ove činjenice, Royal Piazza ketering je pažljivo pripremio raznovrsne i kvalitetne obroke za vaše zaposlene vodeći računa o potrebnim kalorijskim i energetskim vrednostima svakog jela. Sva hrana priprema se od svežih i kvalitetnih namirnica uz poštovanje visokih zdravstvenih i higijenskih standarda.

Ukoliko želite da vaši zaposleni ostvare pun radni učinak kontaktirajte nas i mi ćemo izaći u susret svim vašim zahtevima i potrebama.