Royal Piazza ketering – dobra hrana, dobri ljudi

o nama

Royal Piazza ketering posluje u okviru kompanije Anugal koja se bavi pripremom i distribucijom zdrave i kvalitetne hrane. Naš tim čine ljudi sa višegodišnjim iskustvom u oblasti ugostiteljstva i kulinarstva. Nalazimo se u centru Beograda, u Ustaničkoj ulici broj 12A. Pored keteringa u sklopu naše kompanije nalazi se i restoran sa samoposluživanjem gde preko dana možete uživati u raznovrsnim i ukusnim obrocima. U popodnevnim satima očekujemo vas na istom mestu u našem "a la carte" restoranu gde možete naručiti razne domaće i strane specijalitete. Pored toga, u našem prostoru bavimo se organizacijom svih vrsta privatnih i poslovnih proslava i predstavljaće nam veliko zadovoljstvo da vas ugostimo. Četvrtkom, petkom i vikendom u našem klubu očekuje vas puno zabave, muzike i druženje sa popularnim bendovima.

Kada je u pitanju naš ketering servis, bez obzira da li se radi o poslovnom koktelu, dečijoj zabavi, slavskoj proslavi, venčanju ili drugom svečanom dogadjaju kod nas možete naručiti lepo aranžiranu i ukusno pripremljenu hranu od najkvalitetnijih i najsvežijih namirnica. Možete izabrati neki od naših postojećih paketa ponuda ili sami osmisliti svoj meni iz našeg bogatog asortimana. Ukoliko želite možemo vam kreirati jelovnik u saglasnosti sa vašim budžetom ili predložiti rešenja koja najviše odgovaraju vašim željama i potrebama.

Pored klasičnog keteringa bavimo se pripremom i dostavom hrane za zaposlene i vrtiće. Svi naši obroci osmišljeni su i pripremljeni tako da ispunjavaju sve potrebne nutritivne i hranjive vrednosti. Posebnu pažnju posvećujemo pripremanju obroka za decu kojima se obezbedjuje dovoljan unos hranjivih materija i vitamina neophodnih za pravilan i nesmetan dečiji razvoj. Sva naša hrana priprema se od svežih i kvalitetnih namirnica uz poštovanje propisanih higijenskih i zdravstvenih standarda.

Ono što nas odvaja od drugih je jedinstveni restoran naše kompanije koji je tokom dana organizovan kao restoran za samoposluživanje a tokom popodneva kao "a la carte" restoran u kome možete naručiti raznovrsna tradicionalna i internacionalna jela. Pored toga, uz dobru hranu, piće i muziku pozivamo vas da se opustite i dobro provedete u našem klubu gde svakog četvrtka, petka i vikendom za vas sviraju popularni gradski bendovi.

Bogatstvo ukusa i bogatstvo zdravlja

"Nek lek tvoj bude hrana tvoja, a hrana tvoj lek" - Hipokrat

Royal Piazza ketering i firma Anugal posebnu pažnju posvećuju pitanju zdrave ishrane. Činjenica je da živimo u vremenu brze i loše hrane. Ona se nalazi na svakom koraku i njeno preterano konzumiranje može imati dugoročne štetne posledice po zdravlje pogotovo kada su u pitanju deca i mladi ljudi. Stoga je naša misija da svojim klijentima obezbedimo zdrave i ukusne obroke koji čuvaju i pospešuju zdravlje čitavog organizma. Stručni tim naših nutricionista vodi računa o svim potrebnim nutritivnim i hranjivim vrednostima svakog jela koje se priprema u našoj kuhinji.

Da bi se zadovoljili svi elementi zdrave ishrane, naši jelovnici su osmišljeni tako da sadrže sve namirnice neophodne za pravilno funkcionisanje i zaštitu organizma. Royal Piazza ketering za svoje klijente i goste priprema raznovrsne, maštovite i ukusne obroke koji su dobra osnova za očuvanje zdravlja i usvajanje dobrih navika u ishrani.

Lepo, zdravo i ukusno

Naša hrana ne samo što je zdrava i ukusna ona je i dekorisana na najmaštovitiji način. Naši iskusni dekorateri osmisliće aranžmane koji će zadiviti vaše goste. Po svojim dekoracijama prepoznatljivi smo u svetu ugostiteljstva i stalno smo u potrazi za novim kreativnim izrazima. Dekoracije se prilagodjavaju i menjaju u zavisnosti da li je u pitanju poslovni ručak, dečiji rodjendan, venčanje ili drugo veselje. Naš stručni tim može pretvoriti u stvarnost svaku vašu ideju i želju kada je u pitanju dekoracija i serviranje hrane.

Kontaktirajte nas, odaberite neku od naših usluga ili dodjite u naš restoran i uživajte u zdravoj, ukusnoj i lepo aranžiranoj hrani.