Klub Royal Piazza – mesto dobrog provoda

Klub Royal Piazza garant je dobrog provoda uz živu svirku, prijatnu atmosferu i ljubazno osoblje. Klub Royal Piazza nalazi se na Voždovcu u Ustaničkoj ulici broj 12a, u neposrednoj blizini Specijalnog suda, Vatrogasne stanice i Doma zdravlja Voždovac. Klub ima veliki parking, Wi-Fi konekciju, i dobru autobusku povezanost sa ostalim delovima grada.

Sezona dobrog provoda kod nas traje cele godine, svih sedam dana u nedelji. U prijatnom i moderno uredjenom prostoru, uz muziku popularnih bendova i vrhunsku uslugu, pozivamo i vas da se opustite i uživate u dobroj zabavi.

Bez žive svirke nema dobrog provoda. Zato se klub Royal Piazza pobrinuo da za svoje goste obezbedi nastupe popularnih bendova svih muzičkih pravaca. U toku radne nedelje kod nas možete uživati u pop, rock, džez svirkama, dok su kraj nedelje i dani vikenda rezervisani za popularnu novokomponovanu i folk muziku.

Kvalitetna usluga, prijatan ambijent, popularne cene, fenomalni nastupi popularnih bendova čine klub Royal Piazza jednim od najboljih mesta u gradu za izlazak, druženje i dobar provod.

Pratite naše novosti i dodjite da uživate u dobroj muzici i dobroj zabavi.