Ketering za venčanja

07baner svadba ketering

Priprema i dostava hrane za svadbe je ozbiljan i odgovoran poduhvat kome Royal Piazza ketering pristupa sa puno pažnje. Naša hrana priprema se od najsvežijih i najkvalitetnijih namirnica uz poštovanje najviših higijenskih i zdravstvenih standarda.

Tradicionalno gosti očekuju dobru hranu na svadbama i veseljima i bez obzira na sve drugo, hrana je nešto po čemu se izmedju ostalog takvo veselje pamti. Dugogodišnje iskustvo u pripremanju hrane za venčanja i zabave, raznolikost ponude koja zadovoljava sve ukuse, kao i maštovita dekoracija adut su uspešno organizovanog veselja. Stručni tim i profesionalno osoblje Royal Piazza keteringa pomoći će vam oko odabira menija; predjela, glavnog jela, poslastica, a pored toga biće nam veliko zadovoljstvo da svoje veselje upriličite u našem restoranu.

Veliki broj gostiju, različiti ukusi po pitanju hrane, tradicija i poštovanje običaja kada je u pitanju priprema jela za nas ne predstavljaju problem. Mi možemo organizovati tradicionalno svadbarsko veselje, kombinovati različite običaje ili ponuditi vašim gostima nešto sasvim novo i drugačije. Vaše ideje pretvorićemo u stvarnost, a vaše venčanje u venčanje iz snova. Bez obzira koja svečana prilika je u pitanju, možemo izadji u susret svim vašim željama i kreirati meni koji u potpunosti odgovara vašim potrebama.