Ketering za sve prilike – opšta ponuda keteringa

opšta ponuda keteringa

Bilo da planirate poslovni koktel, dečiji rodjendan, venčanje, godišnjicu ili drugo slavlje Royal Piazza ketering postaraće se da on postane nezaboravno i prijatno iskustvo za vas i vaše goste. U svakom trenutku možemo osmisliti jelovnik prema vašim zahtevima i prilagoditi ga vašem budžetu.

Iz široke ponude Royal Piazza keteringa možete izrabrati raznovrsnu posnu i mrsnu hranu, hladna i topla predjela, glavna jela, kolače, torte i druge poslastice. Možete kombinovati neki od naših postojećih paketa ponuda ili osmisliti jelovnik koji u potpunosti odovara vašim potrebama. U svakom trenutku raspoloženi smo da vam pomognemo oko osmišljavanja menija, odabira jela, dekoracije i odredjivanja količine potrebne hrane.

Tradicionalna jela sa naših podneblja, specijaliteti različitih nacionalnih kuhinja ili popularna moderna hrana može se naći na vašem jelovniku. Bez obzira šta odaberete, profesionalno pripremljena hrana bogatog ukusa obradovaće sve vaše goste. Uživanje u sočnim zalogajima doprineće pozitivnom raspoloženju i potpunom uspehu vaše zabave.

Svako jelo iz naše ponude priprema se od svežih i kvalitetnih namirnica, uz poštovanje najviših higijenskih i zdravstvenih standarda. Maštovito dekorisana i servirana hrana upotpuniće zabavu i dobar provod, a vaši gosti poneće najlepše utiske sa vašeg slavlja.

Kontaktirajte nas i osmilićemo najbolja rešenja samo za vas.

Pogledajte našu opštu ponudu keteringa i napravite sami svoj mix