Ketering za dečije rođendane

deciji ketering

Najbolji drugari, pokloni, smeh, zabava, puno maštovito aranžirane ukusne hrane... I na kraju svećice i raskošna torta sa likom omiljenog crtanog junaka. Rođendan je svakako najlepši i najradosniji dan za svako dete, kome se raduju mesecima unapred.

Međutim, roditelji se mogu naći pred ozbiljnim problemom. Kako zadovoljiti sve ukuse, pogotovo kad znamo kako deca znaju da budu probirljiva i isključiva kada je hrana u pitanju? Znamo da im treba ponuditi nešto što vole, što će ih privući svojim izgledom i zagolicati apetit, a rođendan učiniti uspomenom o kojoj će se pričati. Isto tako, hrana na dečjem rođendanu mora biti najvišeg kvaliteta i pravljena od pažljivo biranih namirnica, jer deca zaslužuju samo najbolje.

Priprema i organizacija dečjeg rođendana je zahtevan poduhvat, a savremeni način života ostavlja nam premalo vremena.

Zato ništa nemojte prepuštati slučaju. Opustite se i sve oko rođendana vašeg deteta prepustite našem stručnom timu. Iz širokog asortimana Royal Piazza keteringa za dečje rođendane odaberite paket koji najviše odgovara vašim potrebama ili uz našu pomoć sastavite jedinstveni meni kome deca neće moći da odole. Maštovito ukrašeni sendvičići, slane kiflice, koktel peciva različitih oblika i ukusa, mini pice, slatki program, šareni kapkejkovi i rođendanska torta koja ostavlja bez daha, sigurno će pronaći svoj put do malih stomačića.

Pozovite Royal Piazza ketering servis, jer zadovoljan osmeh vašeg deteta na kraju zabave nema cenu.