"Hrana je divna stvar koja povezuje ljude" – Jamie Oliver

Istraživanja pokazuju da gosti pamte neki dogadjaj najčešće po dobroj hrani. Lepo dekorisana i ukusno pripremljena hrana opušta i podiže pozitivno raspoloženje. Ako su vaši gosti zadovoljni hranom osetiće da ste im ukazali poštovanje i da su zaista dobrodošli. Sve to zajedno doprinosi potpunom uspehu zabave ili drugog dogadjaja koji organizujete.

Royal Piazza ketering - za dobru zabavu i uživanje

Planiranje i organizovanje nekog svečanog ili formalnog dogadjaja može predstavljati veliki stres za domaćina. Ovaj zadatak nije nimalo lak jer se mora povesti računa o mnogim detaljima. Bez obzira da li je u pitanju poslovni koktel, dečiji rodjendan, slavsko veselje ili drugi dogadjaj, pitanja poput količine hrane, odabira jela za goste, osmišljavanja adekvatnog menija moraju se ozbiljno razmotriti.
Dakle, bez obzira šta se slavi, uz dobru hranu, svaki dogadjaj može prerasti u „poseban dogadjaj". Stoga da bi sve proteklo kako treba, pipremu i dostavu hrane prepustite našem iskusnom ketering timu koji će osmisliti i pripremiti hranu koja zadovoljava i najzahtevnija nepca. Na vama je samo da se opustite i uživate u hrani i druženju sa svojim gostima.

Evo nekoliko dobrih razloga da odaberete Royal Piazza ketering servis:

 • Samo najsvežije i najkvalitetnije namirnice stižu na vaš sto
  Bez obzira na recepturu i umeće kuvara, bogatstvo ukusa pripremljene hrane ne može doći do izražaja ukoliko nisu korišćene sveže i kvalitetne namirnice. Upravo zbog toga, odabir kvalitetnih i svežih sastojaka prilikom pripreme svakog jela naš je prioritet.
 • Pomoć pri osmišljavanju menija i budžeta
  Iskustvo nam pokazuje da je klijentima najteže da odrede količinu potrebne hrane i vrstu posluženja. Ne morate brinuti, hrane će biti dovoljno za vaše goste, a mi ćemo vam pomoći da osmislite najbolji meni za vašu proslavu ili da u okviru predloženog budžeta sastavimo meni koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama.
 • Poštovanje svih zdravstvenih i higijenskih standarda
  Naši objekti, zaposleni, posudje i mašine za pripremanje hrane ispunjavaju sve potrebne zdravstvene i higijenske standarde koji se odnose na proizvodnju, pripremu i distribuciju hrane.
 • Originalna receptura i nove ideje
  Naša hrana se priprema po originalnim receptima i odlikuje je botastvo i lakoća ukusa. Pored toga, uvek smo spremni da vam predložimo nešto novo čime ćete iznenaditi i obradovati svoje goste a takodje raspoloženi smo da i vaše ideje pretvorimo u ukusna i zanimljiva jela.
 • Dostava tople i sveže pripremljene hrane
  Da bi vaši gosti imali potpuni užitak u hrani, vodimo računa da hrana bude sveže pripremljena, topla i dostavljena neposredno pred sam dogodjaj u specijalnom termo posudju koje održava njenu svežinu.
 • Dekoracija i posvećenost detaljima
  Dekoracija hrane za nas je izazov kome pristupamo detaljno i s puno pažnje. Lepo dekorisana hrana vašim gostima šalje poruku da ste se zaista potrudili da im ceo dogadjaj bude što zabavniji i prijatniji.

Stoga, olakšajte sebi, izaberite neku od naših predloženih ponuda ili sami kreirajte meni po svom ukusu i zabava može da počne.